ایسنا نوشت: طبق اعلام این شرکت همه دارندگان کارتهای هوشمند سوخت خودروهای سواری شخصی و موتورسیکلت به منظور تثبیت مشخصات کارت و محاسبه باقیمانده و حفظ سهمیه بنزین در کارتهای هوشمند سوخت خود باید تا 31 خرداد امسال با مراجعه به یکی از جایگاههای سوخت کشور، حداقل نسبت به یک نوبت سوخت گیری اقدام کنند.
همچنین اعلام شده است که تاکنون 85 درصد دارندگان کارتهای سوخت اقدام به سوختگیری و تثبیت سهمیه خود اقدام کردهاند. پیش از این تا 25 خرداد برای این کار فرصت تعیین شده بود.
بر این اساس شخصی که در این مدت اقدام به سوخت گیری میکند، سهمیه باقی مانده یارانهای، نیمه یارانهای و آزاد وی محاسبه و به صورت فیزیکی در کارت وی درج خواهد شد که از طریق نمایشگر دستگاه نیز قابل مشاهده است.
طبق اعلام شرکت ملی پخش در صورت مراجعه نکردن دارندگان کارت سوخت برای سوختگیری در مدت مشخص شده، سهمیه بنزین آنها نخواهد سوخت اما این سهمیه ذخیره شده به طور کامل ثبت نمیشود.
به گفته محسن روحانی ـ مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ـ علت انجام این کار تسویه سهمیههای باقیمانده و ذخیره شده در کارتهای هوشمند سوخت و محاسبه و درج سهمیه هر کارت به صورت فیزیکی در کارت هوشمند سوخت است.
ضمن این که روحانی این اقدام را آمادگی برای اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانهها هم اعلام کرده است.
پیش از این نیز اقدامات دیگری نیز برای آمادگی سامانه هوشمند سوخت برای اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها انجام شده است که ابطال کارتهای سوخت موقت از ابتدای خردادماه یکی از این موارد است.
همچنین حذف سهمیه بنزین 100 تومانی موجود در کارتهای سوخت تبدیل آن به بنزین با نرخ 400 تومان نیز در همین راستا انجام شد.